Silver Shark BR

Spesifikasjoner

  • Lengde 615 cm

  • Bredde 217 cm

  • Vekt 730 kg

  • Antall passasjerer 7

  • Godkjenning CE/C

  • Motor 80-115 hk

Pris fra kroner: 298.900,-

Frakt, montering og leveringskostnader kan tilkomme.

Den fornyede Shark BR, som ble lansert i 2015, er en praktisk og morsom motorbåt for syv personer. Den skarpe, bølgekuttende baugen, i tillegg til det nye skrogdesignet, gir en fornøyelig båtopplevelse, selv i tøffere værforhold. Det ypperlige tyngdepunktet på båten gir lav planingsterskel og et bredt trimspekter.

Ombord- og ilandstigning og bevegelse rundt i båten er enkelt og trygt takket være det flate baugområdet, trappetrinnene i baugen og velplasserte rekker og håndtak. I akterenden, på hver side av motorbrønnen, er det badeplattformer for enklere ombordstigning via akterenden. Cockpitområdet har blitt betraktelig forstørret sammenlignet med tidligere versjonene av modellen, noe som betyr at alle passasjerene reiser komfortabelt og ergonomisk.

Designet og formen på vindskjermene og den todelte døren mellom konsollene skjermer cockpiten fra luftstrøm og skaper en behagelig kjøreopplevelse. Vindskjermen er laget av glass, noe som betyr at det er mulig å installere vindusviskere (tilbehør). Båten har mye oppbevaringsplass, også for små personlig eiendeler. Fra og med 2017 er en Raymarine kartplotter inkludert i båtens standardpris. Den navigerer deg uten anstrengelse og gir deg presis informasjon om motoren m.m.

Silver Shark BR’s glimrende kjøreegenskaper, sammen med interiørets ergonomiske design utgør en uslåelig kombinasjon. Dette er en sann flerbruksmodell, tilpasset både båtturer, vannski, transport til og fra hytta, utflukt med familien eller sportsfiske.