Industri

Kompetanse og utstyr finner du hos oss!

Vårt personell har spisskompetanse innen en mengde bransjer og fagfelt.
Vi kan bistå din bedrift med blant annet:

Stållager

Vi har et stort stållager og et bredt utvalg av handelsstål. Hos oss finner du både plater, armering, karmstål m.m. fra kjente norske kvalitetsleverandører.

Olje

Båt og Motor AS er sentrallager for olje fra Hydro Texaco og et bredt utvalg av smøremidler sørger for at du får det produktet du har behov for.

Gass

Vi har kommisjonslager for gass fra Air Liquide. Gass selger vi også på kjøpsflasker for privatmarkedet, både sveise/skjæregass og helium. Vi er også en stasjon for påfylling av drivstoff for småbåter.

Arbeidstøy og verneutstyr

Komfortable arbeidsklær og verneutstyr tilpasset markedets behov. Våre leverandører tilbyr verneutstyr som til enhver tid er oppdatert på lover og regler vedrørende bruk av personlig verneutstyr.

Bolter og skruer

Båt og Motor AS kan tilby et bredt sortiment avfesteelementer. Vi fører bolter og skruer fra Arvid Nilsson til konkurransedyktige priser.

Filter

Våre filtre for luft, smøremidler, drivstoff, kjølevæsker, giroljer og Hydraulikk leveres fra Baldwin Filters, som er verdensledende produsenter av filter for industri.

PE-rør

Båt og Motor AS har forsynet PE rør til bruk i både oppdrettsindustrien og oljeindustrien. Vi har også vært med på å legge rør, og kan være behjelpelig med å utvikle konsepter innen disse i samarbeid med entrepenører.

Hydraulikk

Vi tilbyr testing of re-sertifisering av flere typer hydrauliske systemer og kan sertifisere på stedet.

Sveisemaskiner

Vi fører sveisemaskiner fra Kemppi og leverer alt du trenger til helautomatisk sveising.